Вівторок, 23 Квітня, 2024
Бiльше

    На сіні біля печі: Марченко показала, що робитиме у новому сезоні «Паломніци» (відео)

    Телеведуча Оксана Марченко – кума Путіна та дружина проросійського політика Віктора Медведчука, продовжує інтригувати анонсами другого сезону свого пропагандистського фільму «Паломниця».

    Про це повідомляє glavcom.ua

    Із опублікованого на YouTube ролика можна зрозуміти, чим вона займатиметься у наступних серіях. Зокрема, показано, як Марченко допомагає черницям збирати сіно. На інших кадрах вона витягає з печі хлібину, а також збирає виноград.

    Крім того, кума Путіна показала, як їздить на велосипеді, мотоциклі, пливе на човні та пересувається вузькоколійкою. Звісно ж, не обійшлося без відвідування храмів Московського патріархату.

    Раніше українофоби і фанати РПЦвУ накинулися на Епіфанія через серіал «Паломніца». У попередніх серіях “Паломніци” була проросійська агітка про “братовбивчу війну”.

    Нагадаємо, боксер Олександр Усик, який знявся в «Паломніці» сказав, що вийшла якась дурня

    Предстоятель ПЦУ прокоментував фільм Марченко і зазначив, що «не дивиться російську пропаганду»

    Експерт Олександр Коваленко впевнений, що Оксана Марченко в інформаційній кампанії російських спецслужб буде грати одну з провідних ролей. Зняте дружиною Медведчука кіно починається словами жінки: «Я належу до людей, які пам’ятають Совєтський Союз і сльози мами, коли помер Брєжнєв». 

    Також, кума російського президента Оксана Марченко поспілкувалася зі священниками РПЦвУ Києво-Печерської лаври і відзначила приємний запах мощей ченця і пояснила, чому в церкву не можна йти з нафарбованими губами. В наступній серії фільму «Паломніца» Марченко прикинулась жебрачкою і стала хресною мамою для боксера В’ячеслава Узєлкова.

    Серіал «Паломніца» Оксани Марченко з’явився в ефірі телеканалі РПЦ «Спас», гендиректором якого є відвертий українофоб Боріс Корчєвніков. Сама ж Оксана внесена до бази «Миротворець» за фінансування терористів і окупантів.

    19 лютого РНБО запровадила санкції проти народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко. Раніше на Медведчука наклали санкції, заблокувавши роботу трьох його телеканалів – «112 Україна», ZIK та NewsOne. Блокування телеканалів сталося на підставі дій правоохоронних органів. Пізніше були заблоковані ці канали в You-Tube.

    Кума Владіміра Путіна презентувала перший трейлер свого авторського проєкту «Паломніца» на початку лютого 2021 року. За її словами, на паломництво її благословив глава так званої «УПЦ» (РПЦвУ) митрополит Онуфрій.

    Найсвіжіше

    Популярне