П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Усик про «Паломніцу» Марченко: Дурня якась вийшла

    Боксер Олександр Усик поскаржився на дружину Віктора Медведчука Оксану Марченко, яка, начебто, без відома боксера включила його одну зі сцен свого скандального фільму «Паломниця».

    Про це він сказав у коментарі львівському виданню ПравдаТут, передає РБК-Україна.

    Український спортсмен зізнався, що дійсно мав розмову з Марченко у Києво-Печерській лаврі РПЦвУ. Але це було близько року тому і Олександр навіть не підозрював, що його розповідь потрапить до якогось фільму.

    «Я не знімався у фільмі Оксани Марченко. Це просто дурня якась вийшла. Це відео було записано десь рік чи більше тому. Мені запропонували поговорити з Оксаною. Вона знімала фільм про Лавру. Я сказав, що не хочу з нею говорити. Але ченці вмовили. У підсумку я погодився, а зараз дізнався, що якесь кіно вийшло», — прокоментував Усик, назвавши те, що зробила дружина Медведчука, «інформаційною війною».

    Зауважимо, що під час фільму на Усику був мікрофон-петличка, тому він точно знав, що Марченко знімає відео — це не була просто дружня розмова.

    «Коли комусь погано, вони дурять. Я вже задовбався мовчати і миритися, коли люди так роблять. Нехай це буде на їхній душі», — додав Усик.

    Нагадаємо, що у першій серії «Паломніци» Марченко показала розмову з українським боксером Олександром Усиком. На відео він розповідає дружині лідера партії ОПЗЖ, на яку накладено санкції, про своє дитинство, важку хворобу і те як йому допомогла віра.

    «Я захворів і почув розмову мами з лікарем, що я, можливо, не зможу витягнути цю хворобу. І батюшка прийшов до церкви, я готувався, ніби до зустрічі з Богом, питав у нього, як це, як він зустрічає, що треба говорити. Батюшка здивовано дивився на мене — мені було 7–8 років — і каже: «Ти чому про смерть взагалі говориш? Єдиному, кому вирішувати, помреш ти чи ні, це Всевишньому», — говорить у фільмі Усик.

    Додамо, що сам боксер славиться набожністю і не приховує свого позитивного ставлення до РПЦвУ, яка, власне, користується Києво-Печерською лаврою. При цьому боксер вважає себе аполітичним.

    Найсвіжіше

    Популярне