Про Духовний фронт

«Духовний Фронт України» – інформаційно-аналітична платформа на релігійну, соціальну, безпекову тематику.

Команда «Духовного Фронту» – це громадська ініціатива – спільнота релігійних експертів, журналістів та публіцистів, що сформувалась у 2018 році під час плідної командної праці та спільної участі в процесах становлення помісної автокефальної Православної церкви України.

Аудиторія «Духовного Фронту» – це прогресивні громадяни України, громадяни та піддані держав-союзників України, яким не байдужа доля українського православ’я, а також, свідомі громадяни країни-агресора, які прагнуть отримати правдиву інформацію щодо процесів та явищ у житті нашої держави. Зростання читацької аудиторії регулярно фіксується протягом всього часу роботи платформи, і складає позначки у більш ніж 1,5 мільйони осіб щомісячно.

У своїй редакційній діяльності ми використовуємо як відкриті, так і власні канали отримання інформації для встановлення достовірності фактів, їх об’єктивного аналізу і подачі у доступному та зрозумілому форматі.

«Духовний Фронт» цілком і повністю дотримується і закликає всіх до неухильного дотримання законодавства України та міжнародного права.

Будь-яка релігійна нетерпимість, заклики до ворожнечі та насильства суперечать принципам «Духовного Фронту».

Водночас, інформаційний захист українського православ’я, відстоювання цінностей української держави, сприяння євроінтеграційним спрямуванням України є пріоритетом діяльності нашої інформаційно-аналітичної платформи.

Інформаційна війна, як і інші прояви агресії проти України та Православної церкви України отримує адекватну рішучу відповідь «Духовного Фронту».

Ми відкриті до спілкування та співпраці з кожним, хто поділяє наші цінності та пріоритети.