П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    «Можна ж з любов’ю бити»: Усик знявся у фільмі Оксани Марченко «Паломніца»

    Український боксер і прихильник РПЦвУ Олександр Усик знявся у фільмі «Паломніца» дружини очільника проросійської партії «Опозиційна платформа — За життя» Віктора Медведчука Оксани Марченко.

    Боксер з’явився у першій серії фільму на території Києво-Печерської лаври РПЦвУ. У стрічці Усик розповідає Марченко про свій «шлях до бога та про його допомогу в боксі».

    «У мене немає агресії до жодного опонента. У мене немає такого, що хочу зробити йому боляче, такого немає. Перед кожним поєдинком я молюся не тільки про те, щоб всевишній допоміг мені вийти своїми ногами з рингу, але і моєму опонентові. Всевишній дав створити цей вид спорту, але він не сказав, “Будь агресивним, або бий його сильно і ненавидь його”. Ні. Можна ж з любов’ю бити», – заявив боксер.

    За словами Усика, перед кожним поєдинком він молиться і постить.

    «Якось я не послухався духовного наставника. Намагався тримати піст і тренуватися при цьому. І через два тижні мене фізично вибило. Я подзвонив наставнику, а він каже: в телефоні лазиш в піст? Відповідаю – так. Знову запитує: розмовляєш ввечері з компаніями? Розмовляю. Він мені каже – ти краще з’їж шматочок м’яса, але не розмовляй у натовпі. Краще почитай Священне писання», – розповів боксер.

    Нагадаємо, в травні минулого року вийшов фільм «Здрастуй, брате! Христос воскрес», знятий росіянами. Неймовірний набір кічу, маніпуляцій та демагогії, який продовжує політику «треба просто припинити стріляти». З української сторони акторами цього фарсу виступали очільник РПЦвУ митрополит Онуфрій, митрополит РПЦвУ в Запоріжжі Лука та два боксери – Олександр Усик та Василь Ломаченко.

    У січні минулого року Усик заявляв, що може «тріснути» тих, хто буде лихословити Московський патріархат в Україні. Боксер суперважкої категорії Олександр Усик також розповідав, що отримав дозвіл бити депутатів Верховної Ради України від митрополита Московського патріархату Онуфрія (Березовського).

    Відомі боксери Ломаченко та Усик потрапили у базу Центру «Миротворець» із статусом «колаборанти і зрадники, й малороси». Вони «виявились на ділі слабкими істотами, які легко стали інструментом російської пропаганди», йдеться на сайті Миротворця.

    Найсвіжіше

    Популярне