П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Експерт: Оксана Марченко в інформаційній кампанії російських спецслужб буде грати одну з провідних ролей

    Оксана Марченко, яка підкреслено демонструє глибоку російську православність і навіть цілує на камеру череп невідомого ченця – це дуже тривожний сигнал.

    Про це повідомляє керівник Центру оборонних реформ Олександр Данилюк, передає “Інформаційний навігатор”.

    Така поведінка навряд чи сприятиме електоральним успіхам нової учасниці ОПЗЖ. Український народ в масі своїй обережно ставиться до юродивих.

    Така поведінка Марченко спрямована не на широкі народні маси, а на невелику, але добре організовану і радикально налаштовану групу російських православних мілітаристів. Саме їй вона посилає сигнал про те, що є однією з них.

    З огляду на те, що в цьому році в Україні планується візит Вселенського патріарха Варфоломія, можна впевнено говорити про те, що російські спецслужби готують потужну кампанію і активні заходи, присвячені цій події. І Оксана Марченко матиме в цій кампанії одну з провідних ролей.

    Нагадаємо, кума російського президента та дружина одіозного політика Віктора Медведчука Оксана Марченко поспілкувалася зі священниками РПЦвУ Києво-Печерської лаври і відзначила приємний запах мощей ченця.

    Серіал «Паломніца» Оксани Марченко з’явився в ефірі телеканалі РПЦ «Спас», гендиректором якого є відвертий українофоб Боріс Корчєвніков.

    Експерт Олександр Коваленко раніше зазначав, що Оксана Марченко приміряє образ “мучениці” ОПЗЖ.

    Найсвіжіше

    Популярне