П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Дружину Медведчука внесли до бази «Миротворець» за фінансування терористів і окупантів

    Вірянку московского патріархату в Україні, дружину Віктора Медведчука Оксану Марченко внесли до «Центру Миротворець» за «фінансування терористів і російських окупантів».

    Відповідну інформацію на Миротворці розміщено 8 лютого.

    Крім того, куму Путіна – Марченко – звинувачують в «запереченні російської агресії, участі в пропагандистських заходах Росії (країна-агресор) проти України, участі в спробах легалізації окупації АР Крим російськими загарбниками, незаконній комерційній діяльності в окупованому російськими загарбниками Криму, участі в контрабандних переміщеннях вантажів і товарів на окуповані російськими окупантами і російсько-терористичними бандформуваннями території України».

    Як зазначається, на «Миротворці» Оксана Марченко є противником незалежності українського православ’я від підконтрольної Росії (країна-агресор) РПЦ.

    Водночас Марченко є засновницею, кінцевим бенефіціаром або власником в менш як десятьох компаніях, які займаються нерухомістю та будівництвом, фінансами, працюють в сільському господарстві і у медіа в Україні, Росії та окупованому російськими загарбниками Криму.

    Раніше ми повідомляли, що українські громадські організації просять США ввести санкції проти дружини Медведчука. Нещодавно Марченко зняла фільм про РПЦвУ, де вона їздить на BMW з номером “Паломница”.

    Найсвіжіше

    Популярне