Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    «Паломніца» Марченко у своєму фільмі прикинулась жебрачкою

    Дружина лідера ОПЗЖ Віктора Медведчука Оксана Марченко у власному фільмі «Паломніца» взяла на себе образ жебрачки.

    Про це повідомляє Еспресо.TV.

    У черговій серії свого фільму «Паломніца» Оксана Марченко особисто зіграла роль жебрачки, яка просить милостиню під чоловічим монастирем у Києві.

    А вже у наступному епізоді Марченко у своєму авто ділиться думками про жебраків.

    «Чому ми так боїмося жебраків і заразитися вірусом злиднів? Чому ми думаємо про те, що нас побачать поруч із ними, і проходимо повз? А може, питання зовсім не в грошах, а в нашій гордині — ще одному гріху, який руйнує нас зсередини», — запитала Марченко.

    Нагадаємо, раніше боксер Олександр Усик, який знявся в «Паломніці» сказав, що вийшла якась дурня. Експерт Олександр Коваленко впевнений, що Оксана Марченко в інформаційній кампанії російських спецслужб буде грати одну з провідних ролей. Зняте дружиною Медведчука кіно починається словами жінки: «Я належу до людей, які пам’ятають Совєтський Союз і сльози мами, коли помер Брєжнєв». 

    Також, кума російського президента Оксана Марченко поспілкувалася зі священниками РПЦвУ Києво-Печерської лаври і відзначила приємний запах мощей ченця і пояснила, чому в церкву не можна йти з нафарбованими губами.

    Серіал «Паломніца» Оксани Марченко з’явився в ефірі телеканалі РПЦ «Спас», гендиректором якого є відвертий українофоб Боріс Корчєвніков. Сама ж Оксана внесена до бази «Миротворець» за фінансування терористів і окупантів.

    19 лютого РНБО запровадила санкції проти народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко. Раніше на Медведчука наклали санкції, заблокувавши роботу трьох його телеканалів – «112 Україна», ZIK та NewsOne. Блокування телеканалів сталося на підставі дій правоохоронних органів.

    Кума Владіміра Путіна презентувала перший трейлер свого авторського проєкту «Паломніца» на початку лютого цього року. За її словами, на паломництво її благословив глава так званої «УПЦ» (РПЦвУ) митрополит Онуфрій.

    Найсвіжіше

    Популярне