Вівторок, 23 Квітня, 2024
Бiльше

    Патріарх Кіріл назвав професію військового найшанованішою в росії

    Пропагандист в рясі, який всеціло підтримує злочини кремля, патріарх московський Кіріл (Гундяєв) традиційно поклав вінок до Могили Невідомого солдата біля Кремлівської стіни 22 червня, у 81-у річницю початку Другої світової війни.

    Він ще раз похвалив російських загарбників і попри злочини російських військ і вбивства дітей і мирних жителів, назвав професію військового найшанованішою в росії.

    Про це повідомляє сайт Моспатріархії, передає Духовний Фронт України.

    «У вашому обличчі я вітаю всі Збройні сили Росії, всіх, хто захищає Батьківщину, всіх, хто обіцяє її захищати до останньої краплі крові….Були часи забуття, про які і згадувати не хочеться, але сьогодні ніхто з військовослужбовців не соромиться своєї форми, тому що Збройні сили користуються повагою та довірою народу. І дай Боже, щоб було так», – сказав Гундяєв.

    Він побажав, щоб Бог зберігав Росію і путіна.

    Нагадаємо, моспатріарх Кіріл поздоровив ректора Почаївської семінарії з 25-літтям хіротонії. Також він відвідав поранених загарбників і сказав, що вони не виконують злочинні накази.

    Предстоятель ПЦУ митрополит Епіфаній запропонував заборонити ідеологію «русского міра», яку він порівняв із ідеологією нацизму. Також за його словами кіріл гундяєв вже зробив свій вибір на користь антихриста. Митрополит Епіфаній впевнений, що окупанти чинять геноцид проти українців, вони продовжують злочини Сталіна, а Кіріл (Гундяєв) має відповісти за те, що прикриває рясою путінські злочини.

    Найсвіжіше

    Популярне