Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Кіріл (Гундяєв) має відповісти за те, що прикриває рясою путінські злочини – Епіфаній

    Ті, хто підтримують російську агресію, хто підтримують тиранію Путіна, мають нести свою частку відповідальності. Серед них має відповідати і Кирило Гундяєв, який прикриває своєю рясою та ідеями «русского міра» путінські злочини.

    Про це сказав Митрополит Київський і всієї України Епіфаній 9 червня під час зустрічі у своїй резиденції з Надзвичайним і Повноважним Послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні Анкою Фельдгузен, повідомляє пресслужба ПЦУ.

    Предстоятель помісної Української Православної Церкви особливо закцентував увагу на підтримці України в протистоянні російській агресії. Одним з інструментів для цього є запровадження санкцій.

    «Ті, хто підтримують російську агресію, хто підтримують тиранію Путіна, мають нести свою частку відповідальності. Це і чиновники, і пропагандисти, і олігархи. Серед них має відповідати і Кіріл Гундяєв, який прикриває своєю рясою та ідеями «русского міра» путінські злочини», – наголосив Митрополит Епіфаній.

    Митрополит Епіфаній висловив переконання, що наш український народ здолає російського агресора та переможе те зло, яке прийшло в Україну. Але у цій боротьбі задля подолання зла важлива та цінна підтримка з боку інших держав.

    Найсвіжіше

    Популярне