Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Предстоятель ПЦУ: кіріл гундяєв вже зробив свій вибір на користь антихриста

    Митрополит Київський і всієї України Епіфаній під час недільної проповіді 3 березня заявив, що московський патріарх кіріл гундяєв вже зробив свій вибір на користь антихриста. Предстоятель закликав всіх, хто вважає Гундяєва своїм предстоятелем відділитиь від беззаконного і не бути його співучасниками.

    “Кирил Гундяєв свій вибір на користь справ антихриста вже зробив. Закликаю тих, хто ще досі має його за свого пастиря – відкрийте очі, подивіться на отруйні плоди його вчення, віддаліться від беззаконного, не будьте далі його співучасниками!”, – сказав першоєрарх ПЦУ, передає пресслужба ПЦУ.

    “Засудити ці злочини, засудити порушення законів людських і Божих – не просто право, але моральний обов’язок всякої людини, а особливо – православних християн. Адже йдеться не про обговорення тонкощів канонічного права, богословські суперечники чи історичні дискусії. Йдеться про добро і зло як такі і про власний вибір для кожного: ти з Богом чи з дияволом? “, – зазначив митрополит Епіфаній.

    Нагадаємо, митрополит Епіфаній порівняв путіна із антихристом. Також він впевнений, що УПЦ (МП) є останнім форпостом для путіна в Україні.

    Найсвіжіше

    Популярне