Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Пропагандисти Медведчука хотіли побідкатися Європі на утиск, але їх не пропустили

    Ведучих «Першого незалежного», який заснували пропагандисти закритих медведчуківських каналів (112, Zik, NewsOne), не пустили до представництва Європейського Союзу в Україні. Вони хотіли поскаржитися на те, що їхню роботу забороняють.

    Про це повідомляє Телеграм-канал PavlovskyNews передає novyny.24tv.ua

    Ведучі проросійських ЗМІ Діана Панченко, Ростислав Сухачов і Юлія Колтак намагалися донести свою скаргу в Європу і передати лист президенту Європейської ради Шарлю Мішелю, який цими днями був в Україні. Втім, їх просто не пустили на поріг представництва Європейського Союзу в Києві. Охорона перекрила доступ до поштової скриньки представництва без пояснення причини.

    Таким діям працівники медведчуківських каналів обурилися і заявили, що в Україні немає європейських цінностей.

    Сухачов своєю чергою розповів про плани повернути «Перший незалежний» в супутникове мовлення, оскільки «іншого виходу немає».

    Нагадаємо, нещодавно в Україні спалахнув скандал навколо каналів Медведчука. Їх закрили через російське фінансування. На це відреагувала РПЦвУ і попросила не владу не чинити з нею так, як із проросійськими каналами і почала волати про «гоніння на церкву». У РПЦвУ очікують, що після закриття проросійських каналів, наступними можуть прикрити їх. РПЦвУ навіть провела «зібрання постраждалих від гонінь» у Києво-Печерській лаврі. Уже створена «Спілка православних адвокатів», а Новинський буде боротись «за конфесійний мир» в українському парламенті.

    У московському патріархаті визнали, що після закриття3-х каналів Медведчука, для них залишився лише амвон храму. Попри свою боротьбу за «свободу совісті» РПЦвУ намагається прикрити сайт «Миротворець», який регулярно викриває злочини єрархів МП проти України.

     

    Найсвіжіше

    Популярне