Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Активістку УПЦ (МП) Кохановську затримали за хуліганство (відео)

    Активістку УПЦ (в єдності з МП) Вікторію Кохановську затримали. Про це повідомляють джерела “5 каналу” у правоохоронних органах.

    На вечірньому відео видно правоохоронців та людей, які намагаються заблокувати авто поліції. Прибічники московського патріархату пишуть, що це “викрадення” Кохановської, хоча насправді це затримання.

    Як повідомляє адвокат УПЦ (МП) Микита Чекман, Кохановську затримали через підозру в хуліганстві (ст. 208 КПК).


    Нагадаємо, раніше Кохановську забрали на допит до СБУ, як свідка. Саме Кохановська грозилась «хресними ходами» через виселення з Лаври і розповідала про розподіл України.

    «Влади в Україні не буде….Якщо ви хочете знати, що буде наступне, то я вам вже скажу. Буковина відійде від Румунської церкви православної, Закарпаття відійде до Угорщини, а до Польщі відійде Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ та Одеса», — говорила Вікторія Кохановська.

    Священник Православної Церкви України Анатолій Слинько звернув увагу на публікацію брехні Кохановською щодо храму ПЦУ. Вона заявила, що ПЦУ продає храм. Також вона називала “провокацією ПЦУ” співи про “дзвін над Росією” в Лаврі.

    Кохановська також курирувала в Києві мітинги жінок проти ПЦУ. Крім того, вона організувала 12 автобусів з людьми «групи підтримки» до Рожища, серед яких були навіть новонароджені, щоб блокувати мирний перехід парафії до ПЦУ.

    Найсвіжіше

    Популярне