П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Митрополит Епіфаній зустрівся з Головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним

    Предстоятель Православної Церкви України зустрівся з Головнокомандувачем Збройних Сил України генералом Валерієм Залужним. Сторони обговорили триваючу боротьбу проти повномасштабного російського нападу та роль капеланів у підтримці наших військовослужбовців.

    Під час бесіди митрополит Епіфаній зазначив, що з Божою допомогою ми неодмінно здолаємо агресора, цитує пресслужба ПЦУ.

    «Ми вже досягли багатьох перемог, зруйнувавши плани кремлівського тирана швидко підкорити нас. Ми згуртували навколо себе десятки країн, цивілізований світ, людей доброї волі, які разом з нами протистоять російському тирану і його терору. Захист рідного народу є Богом благословенною справою, а наші військові виконують своє покликання, жертовно захищати ближніх. Тож нехай Господь береже та благословляє наших захисників Батьківщини та весь український народ!», – сказав митрополит.

    Непохитну впевненість у перемозі висловив і генерал Валерій Залужний: «Бог і правда на нашому боці, тому Україна переможе!»

    Окрім того, митрополит Епіфаній отримав від Головнокомандувача ЗСУ нагрудний знак «За сприяння війську». Своєю чергою предстоятель ПЦУ вручив Валерію Залужному орден святого Юрія Переможця – святого, який знаний як переможець зла та помічник у боротьбі з силами темряви.

    Нагадаємо, секретар РНБО Олексій Данілов каже, що вони не боряться з церквою, а приймають рішення проти людей, які загрожують нацбезпеці.

    Найсвіжіше

    Популярне