Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    Святогірська лавра УПЦ МП повідомила про нові артобстріли, але не вказує хто стріляє

    14 липня Святогірська лавра УПЦ МП котре постраждала від бойових дій. Про це пишуть на сайті УПЦ МП, але не вказують винуватців обстрілів.

    Намісник лаври митрополит Святогірський Арсеній (Яковенко), який раніше заявляв, що війну почала Україна, подякував митрополиту УПЦ МП Іларіону (Шукалу) та волонтерам за гуманітарну підтримку.

    Розвідка повідомляла, що цивільні просили вивезти їх зі Святогірської Лаври, а ченці УПЦ МП виїжджати відмовляються.

    Намісник лаври намісник Святогірської лаври УПЦ МП Арсеній безграмотно аргументував продовження поминання Кіріла (Гундяєва).

    Варто зазначити, що кілька днів тому єрархи УПЦ МП зустрілись із главою терористів «ЛНР», для поліпшення співпраці.

    Раніше Духовний Фронт України писав про іронію від Бога. Адже УПЦ МП «благословляла» терористів, а тепер вони нищать їх церкви і вбивають монахів. Зокрема від обстрілів рашистів загинуло троє ченців у Святогірській Лаврі. Кілька людей зазнали поранень.

    Крім цього, Святогірська Лавра УПЦ МП на початку російської військової агресії проти України у 2014 році допомагала терористу Гіркіну Ігорю “Стрелкову”. Стрілков сам заявляв, що вся його охорона складалась із послушників Святогірської Лаври. Служителі УПЦ МП освячували зброю терористів.

    3 червня у Святогірській Лаврі УПЦ МП відбувся похорон вбитих у результаті артобстрілів окупантами ченців. Що цікаво пресслужба «Донецької єпархії» УПЦ МП навмисне не зазначила, що обстріли здійснювали російські загарбники. УПЦ МП продовжує діяти так і зараз.

    Найсвіжіше

    Популярне