Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Єрархи УПЦ МП зустрілись із главою терористів «ЛНР», для поліпшення співпраці

    В той час, як вся Україна потерпає від російських загарбників, УПЦ МП на окупованій території взялась налагоджувати зв’язки з терористами так званої «ЛНР».

    13 липня, у день свята Собору святих 12-и апостолів, у будівлі адміністрації глави «ЛНР» відбулась зустріч глави терористичної організації «ЛНР» Леоніда Пасічника з правлячими архієреями Луганської, Сєвєродонецької та Ровеньківської єпархій УПЦ МП та вікарними єпископами УПЦ Московського патріархату.

    Про це повідомляє сайт Ровеньківської єпархії УПЦ МП, передає Духовний Фронт України.

    На сайті УПЦ МП зазначили, що архієреї зустрілись із злочинцем Пасічником «з метою зміцнення та розвитку церковно-державних відносин у регіоні».

    В УПЦ МП кажуть, що це була перша зустріч, під час якої терорист Пасічник  познайомився з архієреями УПЦ МП.

    «Спілкування пройшло у теплій атмосфері єдності та взаєморозуміння», – йдеться в повідомленні УПЦ МП.

    Таким чином для УПЦ МП налагоджувати стосунки з загарбниками, російськими маріонетками та терористами, набагато легше ніж із законним урядом України. УПЦ МП жаліється в міжнародні інстанції на «гоніння». Діяльність УПЦ МП в Україні слугує картинкою для пропагандистів із росЗМІ у сюжетах про «бендерівців» і «нацистів»в Україні, в той час, як з окупантами, вони легко знаходять спільну мову.

    Поки влада України на неокупованій території нічого не робить з УПЦ МП, останні чекають на «налагодження стосунків» із терористами і загарбниками.

    Найсвіжіше

    Популярне