Неділя, 5 Травня, 2024
Бiльше

    Вінницькі ветерани разом із дітьми робитимуть новорічні прикраси

    Відволіктись від буденних справ і зануритись у передсвятковий настрій уже незабаром зможуть вінницькі ветерани. Черговий захід місцевої «Творчої Криївки» обіцяє бути особливо теплим. Воїни разом із дітками створюватимуть ялинкові прикраси ручної роботи.

    Традиційно участь у заході − безкоштовна. Організатори забезпечують не лише необхідним матеріалами, а й кавою, чаєм та смаколиками. Гарний настрій та неповторна атмосфера в компанії однодумців гарантовані! До участі запрошують не лише воїнів та їхні родини, а й сім’ї загиблих, повідомляє АрміяInform.

    Створені прикраси можна забрати з собою або ж представити на Новорічному ярмарку.

    У серпні цього року під час візиту до України Вселенський патріарх Варфоломій на IV Міжнародному волонтерському та ветеранському форумі «Україна 30. Захисники» заявив, що благами свободи користуються всі українці, які також тепер символічно помазані нашою Церквою. Ви тепер є Єдині. За таку любов до своєї Батьківщини, за те що ви служите їй тілом і духом Це дійсно відзнака для кожного патріота.

    «Ветеран має бути державником, він має розуміти, що захищає і свою родину, і державу Україна, він має розуміти, що його значення у суспільстві набагато більше, ніж лише отримувача соцпослуг. Тому Мінветеранів хоче запровадити підхід, що ветеранство в Україні є потужною силою, потужним рухом і воно буде змінювати країну», – наголошувала міністриня у справах ветеранів Юлія Лапутіна.

    Найсвіжіше

    Популярне