Понеділок, 29 Квітня, 2024
Бiльше

    Вселенський патріарх на форумі ветеранів: Україна вільна й незалежна, бо має мужніх захисників

    Слово об’єднання має звучати в кожному куточку України. України, яка є вільною та незалежною саме тому, що її захисники проявили справжню мужність, справжню стійкість, заявив Вселенський патріарх Варфоломій на IV Міжнародному волонтерському та ветеранському форумі «Україна 30. Захисники».

    Благами свободи користуються всі українці, які також тепер символічно помазані нашою Церквою. Ви тепер є Єдині. За таку любов до своєї Батьківщини, за те що ви служите їй тілом і духом Це дійсно відзнака для кожного патріота.

    Ми всі надсилаємо свої сердечні вітання Президенту Володимиру Зеленському і молимось за те, щоб Благословіння Боже продовжувало бути з Україною, і вести український народ до ще більшої слави.

    Ми молимось за посилення усіх міжрелігійних та міжкультурних ініціатив в Україні, о вони приводять до більш цілісного і конструктивного суспільства. Вселенська Церква сприяє такому діалогу і готова допомагати Україні в досягненні такої відкритості та інклюзії.

    Ми пам’ятаємо як Україну захищали її діти і ми всі цим сміливим душам надсилаємо Благословіння Церкви-Матері, – сказав Варфоломій під час виступу.

    Найсвіжіше

    Популярне