Середа, 15 Травня, 2024
Бiльше

    Митрополит Епіфаній відзначив захисників Батьківщини та представників української інтелігенції

    Предстоятель Православної Церкви України митрополит Епіфаній 26 жовтня в єпархіальному управлінні Дніпропетровської єпархії провів зустріч із захисниками Батьківщини, нардепами, представниками української інтелігенції, представниками силових структур, меценатами, благодійниками та священнослужителями єпархії.

    Митрополит Епіфаній відзначив високими церковними нагородами високоповажних гостей, повідомляє пресслужба ПЦУ.

    «Ми вдячні нашим новітнім героям, воїнам, які жертвують найдорогоціннішим – своїм життям і цим виконують заповідь любові до Бога і до ближнього. На нас лежить зараз велика відповідальність за наше спільне майбутнє. І Божий дар свободи та незалежності ми маємо зберегти та передати наступним поколінням. Кожен із вас робить свою справу, вносить свою лепту в нашу спільну перемогу, і я дякую за це кожному із вас. Робімо і надалі все від нас залежне задля наближення нашої перемоги. Ми сильні духовно і ворог нас не зможе зламати. Тож я вірю, що перемога буде неодмінно і застане нас неочікувано», – сказав Митрополит Епіфаній, благословивши кожного українського воїна.

    Архієпископ Дніпровський і Січеславський Симеон своєю чергою висловив вдячність предстоятелю ПЦУ і побажав сили й наснаги надалі розбудовувати Православну Церкву України та подарував ікону Пресвятої Богородиці.

    Нагадаємо, предстоятель ПЦУ у Дніпрі навідав волонтерський хаб. Також він вшанував памʼять полеглих захисників Батьківщини.

    Найсвіжіше

    Популярне