Неділя, 28 Квітня, 2024
Бiльше

    Вселенський патріарх зустрівся з лідером грецької опозиції

    Лідер грецької опозиції та президент лівоцентристської партії «Сіріза – Прогресивний альянс» Стефанос Касселакіс зустрівся з Вселенським патріархом Варфоломієм у п’ятницю вдень, 13 жовтня, в готелі Grande Bretagne в Афінах.

    Нагадаємо, Вселенський Патріарх Варфоломій надіслав вітального листа новообраному президенту Опозиційної партії Греції Стефаносу Касселакісу. Він побажав йому «сприяти інтересам Греції та її народу та сприяти стабільності в регіоні та поширенню миру у світі, чого постійно прагне Церква», повідомляє orthodoxtimes.com

    «Наша робота почалася, і це важливо. Я знаю, що ви багато запропонували тим, хто постраждав від стихійних лих у Фессалії. Я також тричі відвідав Фессалію. Я висловив усі свої політичні погляди щодо любові до ближніх. Християнські цінності відповідають моїм політичним поглядам. Я хотів би запропонувати своїм ближнім краще життя», – сказав Стефанос Касселакіс Вселенському патріарху.

    «Я радий це чути, тому що любов до наших ближніх є основною цінністю християнства, центром християнської віри», – відповів Вселенський патріарх.

    Вони також обговорили ініціативи щодо миру та дотримання міжнародного права в Україні та на Близькому Сході, а також зусилля, які докладає Вселенський патріархат щодо захисту навколишнього середовища.

    Крім того, Стефанос Касселакіс висловив підтримку зусиллям щодо відновлення теологічної школи Халки.

    Найсвіжіше

    Популярне