Субота, 27 Липня, 2024
Бiльше

    В УПЦ США вітали свого першоєрарха – митрополита Антонія з 38 річницею архієрейства

    Рада Митрополії, Консисторія, духовенство та миряни Української Православної Церкви США сердечно вітали митрополита Антонія (Щербу), Предстоятеля УПЦ США, з 38-oю річницею архієрейського служіння.

    “Вже чимало років тому відбулась Ваша, дорогий Владико, особиста П’ятидесятниця: благодаттю Святого Духа Ви стали наслідником Апостольського служіння. Цей час архієрейського служіння був сповнений різними подіями, різноманітними благословеннями та випробуваннями, але Господь давав Вам мужність і силу достойно йти колись Вами обраним шляхом”, – йдеться в повідомленні на сайті УПЦ США.

    Там зазначили, що митрополит Антоній, зберігаючи вірність своєму покликанню, не тільки словом, але й власним прикладом любові до Бога і Церкви утверджує святе Православ’я та розпалює вогонь віри у серцях пастирів та вірних.

    «Бажаємо Вам невичерпної сили, духовної радості та допомоги Божої у Вашому подальшому служінні. Нехай Господь допомагає Вам у великій справі збереження стада Христового ведучи його до спасіння», – підсумовується в побажанні митрополиту.

    Найсвіжіше

    Популярне