Четвер, 2 Травня, 2024
Бiльше

    Митрополит Епіфаній освятив храм-каплицю на честь архістратига Михаїла

    Митрополит Епіфаній 15 вересня 2023 року в одній із військових частин Збройних Сил України освятив храм-каплицю на честь святого архістратига Божого Михаїла. Про це повідомляють на сайті ПЦУ.

    Спільно з предстоятелем ПЦУ молилися митрополит Сімферопольський і Кримський Климент, архієпископ Дніпровський і Січеславський Симеон, архієпископ Харківський і Слобожанський Митрофан, капелани та місцеве духовенство, а також захисники Батьківщини та Харківський міський голова Ігор Терехов.

    «Освячення цієї каплиці є певним символом, що життя продовжується – попри те, що війна ще триває. Це є також символом, що ми духовно сильні, незламні, що будемо боротися до кінця і обов’язково переможемо зло, яке увірвалося в наш спільний дім», – сказав Предстоятель, спілкуючись з нашими захисниками. Митрополит Епіфаній щиро подякував за їхнє жертовне служіння, за любов, яку вони виявляють до всіх нас і до Батьківщини, яку боронять ціною власного життя.

    Нагадаємо, що у ПЦУ розвінчали міфи довкола новоюліанського календаря. Також президент Естонії відзначив внесок патріарха Варфоломія у підтримку ПЦУ.

    Найсвіжіше

    Популярне