П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Брехня має кінець. Нині ми спостерігаємо метастази імперії, – головний рабин України

    Головний рабин України Моше Асман розповів свої припущення щодо закінчення війни. За його словами росія розвалиться, як це було з СРСР.

    Свої думки Моше розповів в інтерв’ю Українській правді.

    «СРСР був імперією брехні. Гасла не відповідали дійсності. Я вважаю, що радянську владу створила купка бандитів: Ленін, Троцький, Сталін… Все, що вони говорили та обіцяли, було брехнею. Вони нібито боролися за мир у всьому світі, а насправді проводили імперіалістичну політику, загрожували зброєю. Вони говорили про братні народи, дружбу, рівність, але в країні процвітала ксенофобія. Вони обіцяли фабрики робітникам, землю селянам, але перетворили людей на рабів, загнали у колгоспи, повернувши, по суті, кріпацтво», – сказав рабин, додавши, що так було в усьому.

    «Все було брехнею, з якою Україна зараз веде боротьбу. Ця брехня має кінець. Нині ми спостерігаємо метастази імперії. Скоро вона впаде, як картковий будиночок. Як Радянський Союз, який був набагато потужнішим за РФ», – підкреслив Моше Асман.

    Війна все розставить на свої місця і для України настав зірковий час, впевнений головний рабин.

    «Шанс зробити справедливу країну без корупції, крадіїв та підкупних суддів. Причому робити це потрібно зараз, не очікуючи на закінчення битви. Багато хто говорить про нечесних депутатів, політиків, міністрів, і це правильно. Але кожен має починати насамперед із себе. Коли робітниця кухні виносить без дозволу їжу – це теж крадіжка», – підсумував рабин.

    Нагадаємо, росія культивує антисемітизм та закриває єврейські організації. Також РПЦ продовжує підтримувати злочини Кремля.

    Найсвіжіше

    Популярне