П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Ангелики для ЗСУ. У Франківську діти виготовляють для військових обереги

    В Івано-Франківській обласній бібліотеці для юнацтва діти виготовляли ангеликів для українських військових. Майстер-клас із виготовлення таких оберегів провела бібліотекарка читальної зали Марія Козак-Дидич.

    Віта Когутяк кілька днів тому записалася до бібліотеки. Щоб підтримати ЗСУ, дівчинка робить ангеликів. Також планує передати військовим і продукти, передає “Суспільне”.

    “Щоб воїни захистили Україну і забрали в росіян Крим, Донецьк і Луганськ. Я вже багато разів створювала якісь вироби, поробки, тому, думаю, що впораюся”, — каже Віта.

    Михайло Галущак намалював для Збройних Сил України патріотичний малюнок. Хлопчик розповідає, що вже не вперше робить щось власноруч, щоб підтримати військових.

    “Я намалював український прапор, наших військових. Небо, гори намалював наші. Землю намалював”, — розповідає Михайлик.

    З дитячих малюнків вже організували виставку, інші роботи передадуть військовим для підняття бойового духу, каже бібліотекарка читальної зали Марія Козак-Дидич.

    “Ми не орієнтувалися на одну бригаду. У нас є кілька волонтерів. Ми розділимо ангелики, а вони вже на свій розсуд відвезуть. Я думаю, що кожному буде радісно отримати такий маленький сувенірчик”, — каже Марія Козак-Дидич.

    Найсвіжіше

    Популярне