П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    У росії, представники РПЦ хвилюються за храм в Богуславі

    “УПЦ” МП і РПЦ продовжують працювати разом для розколу України поширюючи брехню. Київська область, Обухівський район, Богуславська тергромада. Російська Православна Церква, котра нібито не має відношення до УПЦ МП хвилюється за храм в Обухові, де віряни можуть проголосувати за приєднання до ПЦУ.

    На сайті РПЦ “Православіє.ру” опублікували брехню УПЦ МП про “захоплення” храму.

    Про це йдеться в тг-каналі Обухів First!, передає Духовний Фронт України.

    Звичайно, РПЦ “не має” жодного відношення до своєї дочірньої структури ФСБ-структури в Україні, але чомусь посилено переживає за її (своє) майно в Обухівському районі, зіронізував автор.

    Тим, хто досі ходить до церкви, в котрій ніколи не було Бога варто інколи читати новини про неї. За останню добу це:

    • У Мелітополі священники УПЦ МП возять прихожан на отримання російських паспортів
    • і На Житомирщині судили священника УПЦ МП, який закликав підтримувати окупантів

    Але, вони як і фанати Шаріка якось пояснюють це в своїй голові. Жаль, шо в Обухові до цих пір є ті, хто не відрізняє благодаті від запаху сірки, додав автор.

    Це вже не перший випадок, коли у росії хвилюються за парафії, які збираються приєднатись до ПЦУ. Так офіційний сайт Московського патріархату публікував брехню УПЦ МП про «захоплення» храму на Тернопільщині. Раніше на сайті Моспатріархату писали про «атаки» рейдерів на храми УПЦ МП у Вінницькій єпархії. Також РПЦ писала про «захоплення» храму у Скулині. Також сайт Московської патріархії написав про заборону УПЦ МП в Борисполі через численні факти колабораціонізму.

     

    Найсвіжіше

    Популярне