Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    У Мелітополі ченці з монастиря УПЦ МП стоять у черзі за паспортом РФ

    У тимчасово окупованому Мелітополі представники московського патріархату продовжують колаборувати. Дійшло до того, що ці зрадники в рясах стають у чергу за паспортом країни-агресора.

    Свою справжню особу показали саме представники монастиря Сави Освяченого на вулиці Монастирській. У цю обитель окупанти звозили першу гуманітарку на початку війни і тут багато років поспіль обробляли мізки віруючих. Тепер вони біжать за паспортами Росії, пише РІА Мелітополь.

    “Сьогодні на здачу документів на отримання паспортів РФ у ЦНАП прибули черниці та парафіянки УПЦ МП у хустках. Після проходження процедур за ними приїхав священник на білому мікроавтобусі із запорізькими номерами. Позаду на склі на авто попа було наклеєно велику свастику Z з георгіївською стрічкою”, – повідомив мешканець Мелітополя.

    Раніше у Мелітополі при храмі Георгія Побідоносця, підлеглому, мабуть, самому російському патріарху Кирилу (Володимиру Гундяєву), вже навіть організували курси, де вчать лікувати поранених. Людям обіцяють після навчань на таких курсах працевлаштування у лікарнях. Насправді окупанти готуються до наступу ЗСУ, тому їм потрібні цивільні, які виходжували б їх поранених.

    Найсвіжіше

    Популярне