Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    Священник УПЦ МП розповів, як в храмі Дніпра випивали за перемогу росії

    Священник УПЦ МП Андрій Пінчук прокоментував зустріч духовенства і єпископату УПЦ МП Луганщини із патріархом Кірілом (Гундяєвим), яка відбулась 17 липня.

    «НУ, ЗВІСНО,  до кого ж ще мають поїхати на поклон зрадники церкви і України, як не до усами-бен-кирила.  Кожного дня якесь чергове дно. Виявляється, що рішення Собору в Феофанії не є обов‘язковими для великої частини архієреїв УПЦ. Для них ці рішення – окозамилювання для влади і суспільства. Виявляється, що це дуже просто – продати совість і вірність заради ісавової юшки», – висловився Пінчук у фейсбуці.

    Він зазначив, що лицемірство і очікування руzzкого міра продовжує цвісти по парафіях і єпархіях УПЦ МП.

    «Нещодавно мені розказали, як в одному зі знаних храмів Дніпра після служби на трапезі випивали за перемогу. Звісно, не України. І таке твориться багато де.
    П‘ята колона в УПЦ нікуди не ділась і продовжує працювати. Кожного дня», – підсумував священник УПЦ МП Андрій Пінчук.

    У коментарях Пінчук негативно висловився, щодо дій Климента (Вечері) та ігнорування співпраці УПЦ МП з російськими загарбниками.

    Раніше Пінчук назвав ФСБшним єпархіпадом відмову поминати Онуфрія на Луганщині. Також єрархи УПЦ МП зустрілись із главою терористів «ЛНР», для поліпшення співпраці.

    Найсвіжіше

    Популярне