П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Українська православна парафія Всіх Святих у Нью-Йорку відзначає 60-ту річницю

    9 липня 2022 року Божого, в суботу, у Храмі Всіх Святих, що знаходиться в Манхеттені, на 11 вулиці, відбулась урочиста святкова Літургія, яку очолили митрополит Антоній та архієпископ Даниїл.

    Про це повідомляє сайт УПЦ США.

    Богослужіння та святкування відбувались з нагоди відзначення 60-тої річниці парафії Всіх Святих, м. Нью Йорк та 20 річниці, від дня священичої хіротонії, настоятеля – отця Віталія Павликівського.

    Також відзначали ще одну чудову подію – успішне завершення  масштабного проєкту – генерального ремонту церковного залу, завдяки зусиллям Братства Святого Володимира, при храмі, та небайдужих парафіян і жертводавців. Після освячення відновленого приміщення, відбувся святковий обід, на якому було зібрано $1200 на допомогу ЗСУ.

    «Щиро дякуємо  усім, хто долучився до ремонту, а саме: братству св. Володимира, сестринству Пречистої Діви Марії та всім парафіянам і жертводавцям!», – зазначили на сайті УПЦ США.

    Нагадаємо, архієпископ УПЦ США відвідав церковний шкільний табір в Пенсільванії (США). Також УПЦ США надала допомогу українським 118 лікарням на суму 6 млн доларів США.

    Найсвіжіше

    Популярне