Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Z-нацизм: Черговий архієрей рпц підтримав війну рф проти України

    До Z-архієреїв рпц приєднався і новгородський митрополит московського патріархату Лев (Церпицький). Він записав відеозвернення на підтримку Z-операції, війни рф проти України, заявивши, що “війна не починається — вона закінчується”, передає “Ахілла“.

    Він також повторив геополітичний російський штамп — росіяни просто випередили українців на кілька днів. Україна нібито готувала атаку на РФ.

    “Якби не вступ російських військ на територію Донбасу, то жертвами були б ми з вами”, – заявив Z-архієрей.

    Він також повідомив, що в Україні відбувається тиск на тих, хто належать до РПЦ (про існування “УПЦ МП” він забув, для нього це все одна РПЦ). Православних РПЦ в Україні «примушують молитися за успіх української армії. Тих, хто не хоче, з ними розправляються фізично», – упевнений Z-митрополит.

    Він наголосив, що в Україні «вирішується майбутнє» рф і закликав молитися за путіна та російських окупантів, «тих, хто кладе життя своє, щоб відвести лихо від нашої вітчизни».

    Z-митрополит також підтримав слова путіна щодо участі російських військ у війні у Сирії: «краще воювати на чужій території, ніж допустити терористів на нашу землю». І зараз те саме, мовляв, відбувається на наших західних кордонах.

    Z-митрополит також закликав надавати «практичне сприяння» російській владі та армії, щоб швидше перемогти.

    Раніше глава російської старообрядської церкви закликав українців скласти зброю. Також московський патріарх назвав “справжнім подвигом” звірства російських окупантів в Україні.

    Найсвіжіше

    Популярне