П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Йдучи слідами Гітлера: Глава російської старообрядської церкви закликав українців скласти зброю

    Схоже, що в РФ всі релігійні лідери намагаються вислужитись перед путінським режимом. Не тільки московський патріарх “канонічної” рпц “благословляє” війну російської армії в Україні, але й інші “неканонічні” предстоятелі церков в росії займають аналогічну пропутінську гріховну позицію і схвалюють війну рф проти України. Глава Російської старообрядницької православної Церкви Корнилій (Титов) закликав Збройні сили України “скласти зброю” і передрік РФ майбутнє імперії.

    З такими заявами наближений до Путіна митрополит виступив 29 березня на круглому столі комітету Держдуми РФ з розвитку громадянського суспільства, громадських і релігійних об’єднань, передає “Інтерфакс“.

    Російські військовослужбовці, які гвалтують українських жінок, мародерствують і обстрілюють мирне населення та храми, трактуються ідеологом “русского міра”, як війна добра та зла, але зло це українці, а не росіяни. Так само і нацисти вважали, що роблять добро коли нападали на Францію, Польщу, Британію та інші країни. Сьогодні путін і його ручні “служителі бога” кажуть, що війська рф роблять “благі справи”, тим самим йдуть стопами Гітлера і нацистської ідеології.

    Це “Зіткнення добра і зла, по суті Бога і диявола” назвав старообрядницький Московський митрополит Корнилій (Титов) війну росії проти України.

    На думку Корнилія (Титова) війна рф проти України, це глобальні тектонічні процеси ходу світової історії.

    Лідер старообрядців вважає, що сили, які він називає “божественними”, обов’язково переможуть, а “імперія брехні буде попрана”.

    Звертаючись до Збройних сил України, в лавах яких борються і старообрядці, Корнилій вигукнув: “Припиніть, одумайтеся… Придумайте, припиніть, складіть зброю, ніколи не пізно покаятися”. В чому каятись, Корнилій не уточнив. Мабудь він вважає гріхом вбивства окупантів, які прийшли нав’язувати українцям свої “русміровські закони”?

    “Наша справа права, – продовжив Корнилій, – ми будемо, обов’язково будемо великою нацією, як це і було раніше, будемо великим союзом, великою імперією”.

    Нагадаємо, раніше митрополит Епіфаній, предстоятель ПЦУ запевнив, що вбивати окупантів не є гріхом, а виконанням волі Божої. Також митрополит Волинський Михаїл (Зінкевич) розповів, що після вбивства загарбника, не потрібно сповідатись в цьому гріху.

    Найсвіжіше

    Популярне