Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    Московський патріарх назвав “справжнім подвигом” звірства російських окупантів в Україні

    Моспатріарх Кіріл Гундяєв остаточно з’їхав з глузду. Сьогодні, 3 квітня, він заявив, що у “військовий час служба у Збройних силах росії — це справжній подвиг” і що зараз саме такий час. Тобто коли весь світ побачив звірства російських загарбників у Бучі та інших містах, московський патріарх Кіріл заговорив про “подвиги російських солдатів”.

    Про це повідомляє Духовний Фронт України з посиланням на сайт Моспатріархату.

    Крім цього Гундяєв в черговий раз збрехав про те, що росія “миролюбива країна”, а росіяни “миролюбивий і багатостраждальний народ”,

    Далі він заявив, що росіяни взагалі нібито ніколи не прагнули чинити шкоду іншим. Тобто звірства в Бучі, це “добро” за версією рпZ і “героїчний час російської армії”. Тотальна брехня “церкви” окупанта, яка продовжує безкарно діяти і в Україні. Безкарна пропаганда в дії.

    “У нас немає жодного прагнення до війни або до того, щоб робити щось, що могло б завдати шкоди іншим”, – запевнив предстоятель РПЦ і УПЦ МП.

    Також Гундяєв знову повторив російську пропаганду “русского міра”, заявивши про “народи святой Русі”, які “зіткнули один з одним” треті сили. Ймовірно Кіріл натякає на ненависний “Захід” (США). Саме США за версією рпZ винні у війні і повномасштабному вторгненні Росії. Проте це все брехня. Путін напав не через США, а через власні імперські амбіції, та диявольске нутро.

    Українці ви і далі перебуватимете в церкві, яка після звірств російських окупантів у Бучі та Маріуполі говорить про “героїчні подвиги” замість звинувачувати їх у злочинах проти людяності і смертному гріху навіть не вбивства, а сатанізму?

    Нагадаємо, предстоятель УПЦ МП Онуфрій продовжує називати “Гаспадіном нашим” Гундяєва, який благословив звірства окупантів. Також священник ПЦУ прокоментував богослужіння Кіріла в ГХ ЗС рф: “Пророк антихриста служить сьогодні в храмі диявола”.

    Найсвіжіше

    Популярне