Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Онуфрій продовжує називати “Гаспадіном нашим” Гундяєва, який благословив звірства окупантів

    Священник Православної Церкви Віктор Мартиненко опублікував відео із сьогоднішнього богослужіння за участі очільника УПЦ московського патріархату Онуфрія (Березовського). На ньому, останні згадує кровавого моспатріарха, як “гаспадіна нашего Кіріла”.

    “Це – сьогодні! Коли у всіх перед очима фото з Бучі. З переїханими танками зґвалтованими дівчатами – з благословення їхнього “вєлікаго гаспадіна”! З розстріляними в потилицю зі зв’язаними руками – з благословення їхнього “вєлікаго гаспадіна”! З жінками і стариками, що лежать замордовані на дорогах – з благословення їхнього “вєлікаго гаспадіна”.  З присипаними піском могилами із сотнями мирних людей – з благословення їхнього “вєлікаго гаспадіна”!”, – прокоментував отець Віктор відеозапис.

    Він також запитав, що є мізках і серцях тих людей, які ходять на служби до Онуфрія?

    “Там є щось крім парчі, золота і брюликів? То мазохизм? Чи цинічний садизм?”, – припустив священник ПЦУ.

    “Вони продовжують катувати українців промовлянням імені того сатаніста. Вперто і нагло. Звикли до безкарності. Бо якщо ти не можеш не згадувати ту нечисть – не служи. Хай згадують лише Онуфрія. Але ж ні! – як ті нелюди, що ґвалтують дівчат при батьках і дітях – як акт демонстративного приниження і підкорення, так і ці – вперто, як мантру, повторюють ім’я того маніяка, продовжуючи знущатися і принижувати одурманені душі…”, – підсумував священнослужитель.

    Нагадаємо, митрополит Епіфаній зазначи, що окупанти чинять геноцид проти українців і продовжують злочини Сталіна. Також він порівняв «ідеологію “русского міра” із ідеологією нацизму.

    Найсвіжіше

    Популярне