П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Священник РПЦ заявив, що скоро до Росії «приєднається» Україна, Грузія, Молдова, Казахстан і Прибалтика

    Служителі РПЦ знову і знову демонструють свою демонічну, а не християнську сутність. Замість закликів до своєї верхівки про припинення агресії і нападу РФ на суверенну Україну в РПЦ навпаки тішаться із війни і мріють про нові захоплені землі.

    Зокрема Священник РПЦ Артемий Володимиров вважає, що скоро до РФ «приєднається» Україна, Грузія і Молдова, Казахстан.

    «Що буде з Прибалтикою самі можете здогадатись. Сьогодні вони поставляють зброю, як перевалочна база, для знищення слов’ян», – пригрозив російський священник.

    Крім цього представник церкви окупанта закликав молитись за перемогу «над темною ордою», маючи на увазі Україну. До слова УПЦ МП досі не розірвала свої зв’язки із РПЦ, а лише деякі єпархії припинили згадувати Московського патріарха.

    Також цей служитель РПЦ розповів, що російські окупанти це «воїни добра», а українці «зло».

    Раніше у РПЦ заявляли, що «зміна кордонів» не вплине на єдність філії РПЦ в Україні і Моспатріархату в Росії. Тобто навіть після визнання Путіним терористів із ОРДЛО і війни РФ так звана «УПЦ МП» (РПЦвУ) не збирається і не буде відмежовуватись від Московського патріархату.

    Також замість осудження за гріх війни, предстоятель РПЦ привітав Путіна із Днем захисника вітчизни. Також він говорив про «спільну багатовікову історію» України і Росії. Він заявив, що Російські військові «обрали правильний шлях», і знову підтримав агресію Путіна. 

    Найсвіжіше

    Популярне