Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Нас обдурили: у РФ депутати починають бунтувати проти вторгнення в Україну

    Депутат думи міста Владивостока Віктор Каменщиков подав заяву про вихід із КПРФ. Він вважає, що політики, у тому числі з його партії, обдурили депутатів, змусивши їх голосувати фактично за військове вторгнення російських військ на територію чужої країни, пише «Сибір.Реалії», передає Інформаційний спротив.

    26 лютого КПРФ схвалила не просто визнання незалежності «ЛНР» та «ДНР», а воєнне вторгнення під формулюванням «спеціальна операція в Україні» та «демілітаризацію України без жертв серед військовослужбовців української армії».

    Наступного дня «наймолодший депутат партії» (Каменщикову — 31 рік) написав заяву про вихід із КПРФ на знак протесту проти так званої «військової спецоперації» Росії в Україні.

    «Керівництво партії в особі Зюганова, а також керівництво іншої опозиційної партії, ЛДПР, в особі Жириновського – вони знали [про плани військового вторгнення]. Жириновський ще за три місяці казав, що “22 лютого або 24-го, тобто на річницю Майдану, ви, Україна, ще пошкодуєте”. Виходить, керівництво цих партій просто послужило владі. Мовляв, ну давайте, ми будемо ініціаторами голосування про визнання “ДНР” та “ЛНР”, щоб надати цьому виду народної ініціативи. Ми всі живемо зараз у якомусь паралельному всесвіті, у вікні Овертона. Моє особисте ставлення до будь-якої війни – негативне. Але зараз все збудовано так, ніби я особисто її ініціатор. Владі нашої країни вдалося багатьом намалювати таку картинку, ніби це голосування і так звана “спецоперація” – така загальнонаціональна відповідальність. Що ми тепер усі пов’язані», – розповів він.

    Найсвіжіше

    Популярне