П’ятниця, 3 Травня, 2024
Бiльше

    Окупанти намагаються дезінформувати українців, – СБУ

    В окупантів не виходить взяти нашу країну зброєю, тож вони намагаються дезінформувати українців. І поширюють у мережі чергові фейки.

    Про це повідомляє Служба безпеки України.

    Перший фейк окупантів РФ про тотальний моніторинг всіх соцмереж і меседжерів з боку СБУ. Нібито спецслужба планує записувати всі дзвінки та розмови.

    Другий фейк, який запустили окупанти: що війська РФ почнуть “глушити” зв’язок у прифронтовій зоні, щоб запустити дезінформацію про капітуляцію України.

    «Обидва фейки свідчать, що військова стратегія окупантів провалилася, і тепер вони спробують сіяти паніку. Але нам ця тактика вже давно знайома! Українці мають стійкий зв’язок і знають: тимчасове його відключення можливе тільки для спецоперацій із зачистки ворожих ДРГ!», – підкреслили в СБУ.

    «Тож не вірте фейкам, повідомляйте через офіційний чат-бот @stop_russian_war_bot про переміщення ворогів. І перемога буде за нами!», – підсумували в БСУ.

    Нагадаємо, раніше ми писали про фейки 23 лютого про ситуацію на Донбасі, які запускали російські пропагандисти. Також ми писали про новий фейк від роспропаганди. Вони заявляли, що «Правий сектор» нібито готував теракт в православному храмі Криму.

    Найсвіжіше

    Популярне