Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    «Welcome to hell!»: Міноборони України звітують про понад 2800 знищених російських окупантів і 80 танків

    Міністерство оборони України відвітувало про втрати окупаційних збройних сил Російської Федерації станом на 16:00 25 лютого.

    «З початку вторгнення Російської Федерації Збройними Силами України знищено:
    танків – до 80 одиниць, бойових броньованих машин різних типів – 516 одиниць,
    вертольотів – 7, літаків – 10, крилатих ракет – до 20,  автомобільної техніки – більше 100, особового складу – більше 2800 осіб. Welcome to hell!», – йдеться у дописі Міноборони.

    «Підступно діють розвідувально-диверсійні групи противника, переодягаючись в цивільний одяг та просочуються у міста з метою дестабілізації обстановки шляхом здійснення диверсійних дій. В районі проведення Операція об’єднаних сил / Joint Forces Operation продовжується утримання позицій.

    Нагадаємо, раніше священник ПЦУ іронічно прокоментував привітання очільника РПЦ Кіріла президенту Росії. Також замість осудження за гріх війни, предстоятель РПЦ привітав Путіна із Днем захисника вітчизни. Також він говорив про «спільну багатовікову історію».

    24 лютого Росія пішла в повномасштабний наступ на нашу землю, але зазнала рішучого опору від України. Зокрема 93 ОМБ ЗСУ взяла в полон російських військових. Також Росія запустила ряд фейків напередодні повномасштабного вторгнення в Україну. Крім цього, у філії РПЦ в Україні підігрують Кремлю, заявляючи про «гоніння та переслідування» збоку української влади.

    Найсвіжіше

    Популярне