Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Блогерка, яка назвала РФ улюбленою країною, подякувала росіянам за підтримку

    Київська блогерка Di.rubens (Таїсія Малман) подякувала росіянам, які підтримали її після скандалу навколо відео, де вона на Майдані Незалежності висловлює свою симпатію до Російської Федерації, назвавши її улюбленою країною.

    На відповідні коментарі в Instagram дівчини звернув увагу колишній військовий, ветеран війни на Донбасі Олександр Грамарчук (Гром), передає Обозреватель.

    На своїй сторінці у Facebook ветеран наголосив, що тепер не повинно виникати питань, чому блогерка так активно вступила у конфлікт зі Збройними силами України.

    «Суспільство щиро дивується, чому блогерка, яка втрапила у скандал з дурнуватим опитуванням, так не любить українську армію. Всі чули тези від неї про те, як ЗСУ «воюють з мирними жителями», про «фальсифікатора»-Штірліца і «кров на руках ЗСУ». Так-от, якщо прибрати емоції й розглянути все поближче, то відповідь можна побачити на поверхні. Нелюбов до своєї армії компенсується любов’ю до армії Росії. Все просто», – написав захисник України.

    Блогерку Di.rubens підтримали росіяни у коментарях на її сторінці в Інстаграмі.

    «Це та “Європа”, заради якої деякі громадяни скоїли “державний переворот”? Дякую, нам таке не потрібно. Тримайся, дівчинко, ми з тобою”, “Все, що можуть ці “європеїзовані люди”, так це волати “Слава Україні!” та “Смерть м*скалям”! Не бійся нічого, до кінця з тобою! Поставимо цих “розумників” на місце!” – написали росіяни.

    Блогерка подякувала таким фанам із РФ: «Дякую, що ви поряд!». При цьому вона нічого не відповіла на закиди щодо «держперевороту», яким окупанти називають Революцію Гідності, та насмішки з гасла «Слава Україні!».

    До того ж показово, що один із коментаторів, якому вона подякувала, одягнений у військову форму Російської Федерації.

    Нагадаємо, із блогеркою Di.rubens, після скандалу із відео розірвали співпрацю відомі бренди.

    Найсвіжіше

    Популярне