Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    «Любителька РФ» подала до суду на українського офіцера за «розповсюдження брехні»

    Блогерка з Києва, яка раніше признавалась в любові до Росії, відома в Тікток під ніком di.rubens, вирішила подати до суду на офіцера ЗСУ Анатолія Штефана “Штірліца” за «поширення неправдивої інформації».

    Відеовідповідь офіцеру ЗСУ «Штірліцу» блогерка опублікувала на своїй сторінці в Instagram. У ній вона назвала Штефана «ганьбою української армії», «чоловіком, який воює з мирним населенням», «провокатором, і шахраєм, якому дуже хочеться хайпу».

    Дівчина стверджує, що інформація, яку поширює військовий, «сфальсифікована й завідомо неправдива».

    «У відповідь на неправомірні дії офіцера, спрямовані проти мене, я готую матеріали для відкриття кримінальної справи, а також збираю документи для відкриття судового провадження. Ця ситуація розглядається в Міністерстві оборони», – заявляє di.rubens.

     

    Переглянути цей допис в Instagram

     

    Допис, поширений Тася (@di.rubens)

    Офіцер вже відповів блогерці на своїй сторінці у Facebook і назвав таку її відповідь «нонсенсом». Штефан заявляє, що відео було у відкритому доступі, а потім його видалили.

    «Знайомтеся — ганьба української армії! Саме так мені вирішила відповісти блогерка di.rubens, яка, посміхаючись, заявила про прихильність Росії на Майдані Незалежності на відео, яке я поширив. На відео, яке було у відкритому доступі, але потім вони його видалили. Вона вирішила піти іншим шляхом, ніж перепросити, пояснити ситуацію і свою позицію. Вона вирішила написати скаргу в Міністерство оборони, щоб я офіційно попросив вибачення за її ж відео, де вона з посмішкою обирає Росію прямо на Майдані! Подати на мене до суду за своє ж відео, яке вона публічно виклала в соцмережу ТікТок. Нонсенс», – обурився військовий.

    «7 років війни скажете Ви? Ні. Це прикра реальність сьогодення! І це удар російськими методами, наративам та меседжами (саме так вони і пишуть) ні по мені чи моїй репутації. Це удар по Збройним силам та її воїнам! Це удар по захисникам! І причому з яскраво вираженим російським акцентом і російською мовою», – написав він.

    Коментатори підтримали військового офіцера ЗСУ: «Ця #москвоская_гнида вирішила зганьбити ім’я бойового офіцера збройних сил котрий 7 рік робить все щоб ця тваринка могла спокійно ходити по Хрещатику і знімати свої тупі відосики ще й заробляти на них…». «Оооооо …. «Воює з мирним населенням!» Десь я вже це чув! А дівчинка точно знає доріжку, по якій вона вирішила пройтися?».

    Найсвіжіше

    Популярне