Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Київська блогерка на Алеї Небесної Сотні назвала Росію улюбленою країною

    Київська блогерка із нікнеймом di.rubens зняла ролик на Алеї Небесної Сотні, в якому назвала Росію своєю улюбленою країною.

    Ним поділився на особистій сторінці у Facebook офіцер Збройних Сил України Анатолій Штефан (Штірліц). На кадрах видно, як дівчині пропонували обрати одну з двох країн (США і РФ, Україна і РФ, РФ і Білорусь), і та зі сміхом постійно обирала Російську Федерацію.

    Він обурився, що дівчина-блогер із Києва має мільйони молодих людей, підписаних на неї. «От тобі і патріотичне виховання. Слів немає», – обурився офіцер ЗСУ.

    «Місце, де відбувалися події зі сльозами на очах, столиця України, яка вже сім років у боротьбі з російським агресором. Особисто як громадянин України та військовий хочу дізнатися ім’я цієї дівчини і поставити їй повторно ці питання (щодо України та її сміху), а також допомогти з придбанням білета до місця її вибору», – обурився військовий діями блогерки.

    Він зазначив, що, скандальний ролик набрав 2,5 млн переглядів. Втім, після хвилі невдоволення, яка здійнялася в мережі через цю публікацію, блогерка видалила її у ТікТок, а також ліквідувала свою сторінку у Facebook.

    Нагадаємо, РПЦвУ змушує колядувати дітей російською. 

     

    Найсвіжіше

    Популярне