Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    З блогеркою, яка назвала РФ улюбленою країною, розірвали співпрацю відомі бренди

    Відомі компанії розривають співпрацю і видаляють відео за участі київської блогерки Таїсії Онацько з нікнеймом di.rubens, через те, що вона назвала Росію улюбленою країною.

    Як розповідає Віктор Дацко у фейсбуці, співпрацею з di.rubens розірвали компанії Borjomi та Nestle. Напередодні від співпраці з Онацькою відмовилося компанія «Алло». Компанії наголосили, що не поділяють цінностей блогерки.

    Nestle не співпрацюватиме з Таїсою Онацькою / Фото Віктора Дацко

    «Nestle керується у своїй діловій практиці засадами добропорядності та повного дотримання всіх законів. Ми поділяємо українські цінності та шануємо нашу країну. З січня 2021 року ми не співпрацюємо із згаданим блогером», – заявили у Nestle.

    Подібну заяву оприлюднила також компанія Borjomi: «Враховуючи ситуацію наша компанія вирішила видалили ролики за участю блогерки di.rubens з офіційних сторінок бренду та не співпрацювати з нею у майбутньому».

    Фото Віктора Дацко

    Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що di.rubens подала до суду на офіцера ЗСУ Анатолія Штефана “Штірліца” за «поширення неправдивої інформації». Відеовідповідь офіцеру ЗСУ «Штірліцу» блогерка опублікувала на своїй сторінці в Instagram. У ній вона назвала Штефана «ганьбою української армії», «чоловіком, який воює з мирним населенням», «провокатором, і шахраєм, якому дуже хочеться хайпу».

    Найсвіжіше

    Популярне