П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Священник РПЦвУ, який окроплював кабінет судді ОАСК, у 2019 році їздив до Москви

    Священнослужитель РПЦвУ Іван Хорошковатий, який нещодавно окропляв робочий кабінет судді Окружного адмінсуду Києва (ОАСК) Анни Кузьменко, у 2019 році їздив із «паломницьким візитом» до країни агресора – Російської Федерації.

    Це підтверджують фотографії, які виклала його дружина Марія Запорожец на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

    Фото: Facebook Мария Запорожец

    Дружині священника РПЦвУ дуже сподобався храм Христа Спасителя в якому, за її словами «можна і хочеться молитись».

    Фото: Facebook Мария Запорожец
    Фото: Facebook Мария Запорожец

    Видно, що для сім’ї священнослужителя РПЦвУ Російська Федерація не є окупантом і агресором. Їхнє сумління не мучать докори про десятки тисяч вбитих, закатованих українців. Навпаки. Їм там дуже комфортно і хочеться повернутись, як тільки відкриють кордони після карантину. Саме це у липні 2020 року дружина священника РПЦвУ Марія Запорожец пообіцяла зробити.

    Фото: Facebook Мария Запорожец
    Фото: Facebook Мария Запорожец
    Фото: Facebook Мария Запорожец

    Крім того, Марія і судячи зі всього її чоловік-священник дотримується ідеології російської пропаганди. У себе на сторінці вона розмістила фоторамку від т.зв. «громадських організацій», які займаються дестабілізацією суспільно політичної ситуації в Україні.

    Фото: Facebook Мария Запорожец

    Нагадаємо, нещодавно священник РПЦвУ Іван Хорошковатий здійснював окроплення приміщення офісу Окружного адмінсуду Києва (ОАСК), де працює одіозна суддя Анна Кузьменко. Саме суддя Кузьменко доклала руку до прийняття скандального судового рішення, що спричинило блокування перейменування московського патріархату в Україні.

    Що цікаво, нещодавно МінТОТ оприлюднив проєкт закону в який має змусити московську церкву вказувати свою приналежність до Російської Федерації – країни агресора. Невже у РПЦвУ знову прибігли до послуг Анни Кузьменко, щоб заблокувати вже другу спробу?

    Нагадаємо, минулого разу, коли суддя Павло Вовк заблокував закон про перейменування РПЦвУ, він їздив за благословенням до очільника УПЦ МП Онуфрія. Тепер благословення від служителя РПЦвУ отримала суддя Анна Кузьменко.

    Найсвіжіше

    Популярне