Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Якутський шаман Габишев анонсував черговий похід на Москву виганяти Путіна

    Скандальний громадянин Російської Федерації, якутський шаман Алєксандр Габишев запланував черговий похід на білому коні, під час якого планується “вигнання злих духів”.

    Відеоролик, у якому “шаман-воїн” проголошує власні наміри на найближчий час, оприлюднене на youtube-каналі “Новости регионов”.

    Орієнтовно у березні 2021 року, коли трохи потеплішає, Габишев вирушить верхи на коні з Якутська. Своїх послідовників він закликав приєднатись до нього в Іркутську. При цьому, він припускає, що його поплічники будуть пересуватись на машинах, бо він не впевнений, чи вдастся хоч комусь іще роздобути коня.

    “Тому будемо пересуватися швидко. Від Іркутська дійдемо до Алтаю – це місце сили всієї Росії. Потім через Сибір дійдемо до Уралу, а там до Москви рукою подати”, – поділився планами шаман Габишев.

    Нагадаємо, Алєксандр Габишев – якутський шаман, який планував пішки прийти в Москву з 6 березня 2019 до 2021 року, щоб вигнати “злого духа” президента РФ Владіміра Путіна з Кремля. Був затриманий 19 вересня 2019 року в Бурятії. Був примусово ушпиталений і проходив лікування у Якутському психоневрологічному диспансері. Влітку 2020 року вийшов на свободу.

    Найсвіжіше

    Популярне