Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Путін злякався шамана. Куди ж дивиться РПЦ?

    У Росії спецпризначенці затримали якутського шамана Алєксандра Габишева, який пішки йшов до Москви виганяти Путіна з Кремля. Шамана доставили до Якутська і помістили Якутський республіканський психоневрологічний диспансер.

    «Цьому громадянину будуть проведені експертні заходи», – йдеться в повідомленні міністерства охорони здоров’я Якутії.

    У прес-службі відомства зазначили, що буде проведена психіатрична діагностика у вигляді бесіди з людиною про його життя і хвороби. Тобто російські чиновники вже апріорі оголосили його хворим. У разі виявлення будь-якого розладу клініка запропонує чоловікові медичну допомогу.

    Пам’ятаєте, у книзі «Життя і незвичайні пригоди солдата Івана Чонкіна»: «Совєтська влада настільки об’єктивно хороша, що кожен, кому вона не подобається повністю або частково, є божевільним».

    У липні цього року Габишев зібрав масовий мітинг в Читі, на який зібралися понад 700 осіб. Головне гасло мітингу – «Росія без Путіна». Шаман повідомив, що вийшов з Якутії навесні і до Москви планує дістатися за два роки. Виступаючий стверджував, що бог йому сказав, що «Путін не людина, а демон, і він повинен його вигнати». Шаман уточнив, що вже почав це робити, поки його головні дії – мирні: народні збори і мітинги. Однак, якщо це не допоможе, він готовий застосувати і «інші методи».

    Це ж наскільки Путін не вірить у силу РПЦ та її очільника, що злякався людину, яка називає себе шаманом!

    Найсвіжіше

    Популярне