Вівторок, 30 Квітня, 2024
Бiльше

    Укрпошта випустить марку “Русский военный корабль, иди на*уй!”

    “Укрпошта” випустить поштову марку “Русский военный корабль, иди на*уй!”. Нині на сторінці компанії у Facebook розпочалося голосування за найкращий ескіз.

    Про це повідомляє пресслужба компанії.

    “Ми отримали майже 500 листів з ідеями для поштових марок! Обіцяли дати на голосування усі роботи, проте не очікували, що охочих взяти участь у конкурсі буде настільки багато, що він вийде за межі України”, – ідеться у повідомленні.

    У компанії орали 20 найкращих з філателістичної точки зору ескізів, з яких користувачі мають обрати той один, який згодом надрукують.

    “З цією маркою ви зможете надсилати листи та листівки навіть за кордон. І найголовніше, у них буде зашите послання, яке ви вже добре знаєте: “Русский военный корабль, иди на#уй!”, – пояснили в “Укрпошті”.

    Голосування триватиме до 11 березня включно. Конкурсна робота, що набере найбільшу кількість голосів, буде надрукована Укрпоштою масовим тиражем на першій українській поштовій марці в умовах воєнного стану.

    Роман родом із Золотоноші, зараз перебуває у полоні. Саме фраза українського прикордонника з острова Зміїний “Російський воєнний корабель, іди на*уй” стала девізом українців у боротьбі з окупантами.

    Найсвіжіше

    Популярне