Четвер, 2 Травня, 2024
Бiльше

    Митрополит УПЦ (МП) Лонгін влаштував у Банченах гучний скандал прикордонникам

    Митрополит УПЦ (МП) Лонгін (Михайло Жар), колишній настоятель Банченського монастиря, влаштував скандал і накинувся на прикордонників, які зупинили його автомобіль в Банченах для перевірки документів, пише БукІнфо.

    Про це свідчить відеозапис, який оприлюднив Банченський монастир на своїй сторінці в YouTube.

    Подія сталася вчора на мобільному прикордонному контрольному посту у селі Банчени Острицької сільської громади Чернівецької області, де був зупинений автомобіль Лонгіна (екс-митрополита Банченського).

    Після пред’явлення документів що посвідчують особу та поверхневого огляду транспортного засобу, на посту, Михайло Жар проявляв повну неповагу до людини у військовій формі, почав махати перед лицем прикордонника паперами, що він, мовляв, після перенесеної операції на очі, і вимагав негайно відпустити його додому. “Я отєц десяти детей на фронте”, – кричав він в лице військовослужбовцю.

    Судячи з відео, прикордонники дуже толерантно і спокійно реагували на крики Лонгіна та його помічника, який залишався за кадром.

    Врешті, Лінгін та його помічник звинуватили працівників прикордонної служби у “перевищенні службових повноважень” і повідомлили про випадок поліції на екстрений номер “102”.

    Найсвіжіше

    Популярне