Четвер, 2 Травня, 2024
Бiльше

    ФСБ рф заявила, що Україна хотіла підірвати росію за допомогою ікон із вибухівкою

    Згідно з повідомленнями російських ЗМІ, ФСБ Росії стверджує, що вони нібито “перекрили канал контрабандного ввезення вибухівки з України в православних іконах”.

    Російські силовики заявляють, що в ході спецоперації було вилучено 27 саморобних бомб, приховуваних в іконах.

    Російські окупанти бідкаються, що було вилучено 70 кг вибухівки, виготовленої промисловим способом пластичного вибухової речовини підвищеної потужності, 91 електродетонатор та частини пострілу до РПГ-7.

    Схоже, що це чергове пропагандистське “сенсаційне викриття” від російських силовиків, спрямоване на дискредитацію України. Навряд чи в цих заявах ФСБ є хоч крупинка правди.

    Ми вже неодноразово бачили, як Росія вдається до надуманих звинувачень, щоб виправдати свої агресивні дії та створити негативний образ України на міжнародній арені. Це тактика, яку вони активно використовують протягом багатьох років, обстрілюючи мирних жителів.

    Насправді це швидше нагадує спробу сфабрикувати чергову провокацію, аніж реальне викриття.

    Нагадаємо, у росії війну назвали “священною”. Натомість РПЦ пропонує Кремлю ультранаціоналістичну ідеологію. Тому вибухівка в іконах вписується якраз в реалії росії і її планів вбивати людей із хрестом в руках.

    Найсвіжіше

    Популярне