Субота, 18 Травня, 2024
Бiльше

    Архієпископа УПЦ США Даниїла виписали з лікарні

    17 грудня прешоєрарх Української Православної Церкви США (УПЦ США) митрополит Антоній оголосив, що архієпископа Даниїла виписали з медичного центру RWJ-Сент-Барнабас у Сомерсеті, штат Нью-Джерсі, для подальшого лікування вдома.

    «Завдяки Богом відданим здібностям лікарів, медсестер і робітників лікарні RWJ-ST. BARNABAS Somerset Medical Сenter, які протягом останнього тижня з любов’ю піклувалися про Архієпископа Даниїла, сьогодні ввечері (17 грудня, – ред.) нашого Владику відпустили додому для подальшого одужання!!!», – йдеться в повідомленні у Фейсбуці.

    Архієпископ Даниїл перебував у лікарні кілька днів. У своєму оголошенні Митрополит Антоній висловив глибоку вдячність за віддану допомогу, яку надавали медичні працівники архієпископу Даниїлу. Він також подякував духовенству та вірним Церкви, а також прихильникам з усього світу за їхні безперервні молитви за одужання та виписку єрарха з лікарні.

    У заяві було наведено цитату з послання Якова в Новому Завіті, у якій йдеться про те, що “молитва праведного має велику силу”. За словами першоєрарха УПЦ США митрополита Антонія, саме молитви Церкви допомогли в процесі одужання та виписці архієпископа Даниїла з лікарні.

    УПЦ США є однією з найбільших православних юрисдикцій в США, яка об’єднує парафії по всій країні для українських православних громад. Також УПЦ США доставила в зону бойових дій в Україні апарати для переливання крові і постійно займається благодійністю для українців.

    Нагадаємо, раніше митрополит УПЦ США Антоній звернувся до вірян із проханням молитися за госпіталізованого архієпископа Даниїла.

    Найсвіжіше

    Популярне