П’ятниця, 3 Травня, 2024
Бiльше

    УПЦ США доставила в зону бойових дій в Україні апарати для переливання крові

    УПЦ США (Вселенського патріархату) доставила в зону бойових дій в Україні апарати для переливання крові. Це було зроблено для допомоги Міжнародному легіону захисту України, медичному військовому підрозділу.

    Легіон надає медичну допомогу на передовій і в зонах бойових дій. Він починався з 5 добровольців, але зараз має добре підготовлених медиків та інструкторів, інформує сайт uocofusa.org 

    УПЦ США надіслала карету швидкої допомоги та спеціальні медичні бокси/холодильники для транспортування крові туди, де вона необхідна при належній температурі. Тисячі поранених отримали допомогу від медичної служби Легіону, багато з яких перебувають у критичному стані.

    Пожертви коштів на обладнання допомагають рятувати життя, надаючи можливість придбати такі матеріали, як джгути, бинти, ноші та обладнання для транспортування і лікування пацієнтів. Ящики для зберігання крові, інфузійні нагрівачі, генератори та карети швидкої допомоги від донорів – все це сприяє порятунку та стабілізації стану солдатів.

    Спільними зусиллями та пожертвами рятуються життя та захищається майбутнє України, кажуть у Легіоні. УПЦ США висловлює подяку за постійну підтримку та молитви за тих, хто захищає Україну.

    Нагадаємо, УПЦ США придбала додаткові швидкі для польових госпіталів в Україні. Також в УПЦ США підкреслили важливість благодійності на користь України, що страждає від війни рф.

    Найсвіжіше

    Популярне