Субота, 4 Травня, 2024
Бiльше

    УПЦ США придбала додаткові швидкі для польових госпіталів в Україні

    Українська Православна Церква США, яка через служіння Андріївського товариства (під керівництвом протодиякона Ігоря Маглая) УПЦ США відіграє важливу роль у наданні медичної допомоги та медикаментів, а також логістичних транспортних засобів, обладнаних для поїздок в охоплені війною райони України, щоб надати допомогу і врятувати життя тих, хто перебуває на передовій або в регіонах, де росіяни спричинили руйнування.

    Про це повідомляє сайт УПЦ США.

    З благословення митрополита Антонія, Предстоятеля Української Православної Церкви США та Діаспори, архиєпископ Даниїл координував процес придбання та введення в експлуатацію додаткових медичних мобільних логістичних автомобілів, які будуть використовуватися українськими військовими медиками для надання швидкої допомоги пораненим, з надією врятувати незліченну кількість життів. За останні два роки завдяки щедрості вірних, друзів та духовенства УПЦ США (Вселенського патріархату) було придбано понад 130 таких автомобілів.

    Потреба в добре обладнаних автомобілях швидкої допомоги виходить за рамки безпосереднього надання медичної допомоги. Машини швидкої допомоги слугують символом надії та стійкості, демонструючи прихильність міжнародної спільноти до підтримки постраждалого українського населення. Вирішуючи проблеми, спричинені зимовими умовами та триваючим конфліктом, машини швидкої допомоги відіграють важливу роль у відновленні видимості нормального життя, порушеного подвійними викликами – війною та суворими погодними умовами.

    Низькі температури можуть призвести до переохолодження та інших застудних захворювань, що робить швидке та ефективне транспортування до медичних закладів вкрай необхідним. Автомобілі швидкої допомоги, оснащені необхідними медичними засобами, підготовленим персоналом та кліматично контрольованим середовищем, відіграють важливу роль у забезпеченні своєчасного втручання та запобіганні подальшому погіршенню стану здоров’я в суворих зимових умовах.

    Посеред зими в Україні, пошкодженій війною, потреба в машинах швидкої допомоги стає першочерговою, адже вони є рятівним колом для тих, хто опинився під перехресним вогнем конфлікту та в суворих погодних умовах.

    Нагадаємо, УПЦ США та Ставропігія Вселенського патріархату в Україні отримали подяки від Інституту раку. Також в УПЦ США підкреслили важливість благодійності на користь України, що страждає від війни рф.

    Найсвіжіше

    Популярне