Понеділок, 6 Травня, 2024
Бiльше

    Митрополит УПЦ США Антоній звернувся до вірян із проханням молитися за госпіталізованого Архієпископа Даниїла

    Митрополит Антоній звернувся до духовенства та вірних Української Православної Церкви США із проханням помолитися за Архієпископа Даниїла (Зелінського).  Він був госпіталізований через біль у боці та спині.

    За словами Митрополита, після медичного обстеження лікарі вирішили тримати Архієпископа під наглядом, аби з’ясувати можливу причину болю, схожого на захворювання, яке турбувало його три роки тому.

    Попри фізичні страждання, Владика зберіг почуття гумору і зміг поспілкуватися з рідними в Україні, запевнивши їх у своєму доброму самопочутті. Митрополит Антоній зазначив, що в минулому молитви вірних допомагали Владиці швидко одужувати та продовжувати своє служіння.

    ” Я прошу ваших постійних молитов за швидке повернення Архієпископа до повного і міцного здоров’я. Він мені розказав сьогодні наскільки ці молитви приносили йому користь багато разів перед цим, дозволяючи йому швидко видужити і повернутися на служіння нашому Господу та всім вам. Мій дорогий брат у винограднику нашого Господа, архієпископ Даниїл, є благословенням для всіх нас. Він невпинно працює для нашого духовного благополуччя і завдяки зусиллям нашої Церкви, наших вірних і безліч друзів і сусідів УПЦ США, він розпорядився мільйонами доларами християнської допомоги, забезпечуючи, щоб вона дійшла до найбільш потребуючих людей по всій Україні .

    Будь ласка, єднаймося в спільній молитві, за скоре одужання нашого Владики. Нехай Милосердний Господь благословить і збереже всіх вас у найкращому духовному, фізичному та емоційному житті!, написав Митрополит Антоній.

    Він закликав усіх приєднатися до молитов за одужання Архієпископа Даниїла, який віддав багато років служінню Церкві та благодійній допомозі для України. Також рекомендував утриматися від телефонних дзвінків до Владики під час його лікування.

    Найсвіжіше

    Популярне