П’ятниця, 3 Травня, 2024
Бiльше

    Вселенський патріарх завершив офіційний візит до Іспанії – відбув до Франції та Монако

    У середу, 18 жовтня Вселенський патріарх Варфоломій відвідав головний офіс Асамблеї Римо-Католицького Єпископату Іспанії та зустрівся з її членами. Вселенського Патріарха тепло зустрів його віцепрезидент, кардинал Карлос Осоро Сьєрра, через відсутність його президента в Римі.

    Про це інформує orthodoxtimes.com

    Відтак у заяві до представників римо-католицьких ЗМІ Вселенський патріарх повторив свій заклик до панування миру та справедливості на багатостраждальному Близькому Сході, в Україні, але й у всьому світі.

    Рано вдень Вселенський патріарх взяв участь у обіді, організованому послом Турецької Республіки в Іспанії Нукет Кучукель Езберчі в її резиденції в Мадриді.

    Одразу після цього Вселенський Патріарх разом із супроводом вирушив до Ніцци, Франція. Після відвідин тамтешньої грецької православної громади Вселенський Патріарх на запрошення принца Монако Альбера II вирушить до Князівства Монако, щоб виступити з програмною промовою на міжнародній екологічній конференції.

    Нагадаємо, митрополит Онуфрій покарав архімандрита, який співслужив екзарху Вселенського патріарха. Також Вселенський патріарх зустрівся з королем Іспанії Філіпом VI.

    Найсвіжіше

    Популярне